Panna cotta van Mechelse bloemkool & Belgische pickles met gerookte bacon: klik hier
Salade met boerenham en meloensalsa: klik hier
Salade met Belgische ham, gemarineerde pruimen en cottage cheese: klik hier
Zomerse salade met bacon en yoghurt-mosterddressing: klik hier
Salade met erwten, rauwe ham en croutons: klik hier
Lasagne met gerookte bacon: klik hier
Witloof met gerookte ham en roquefort: klik hier
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie: klik hier
Asperges à la flamande met gedroogde ham en radijsjes: klik hier
Wrap met gerookte ham en kruidenkaas: klik hier (ideaal voor broodjeszaak)
Pajotse smos: klik hier (ideaal voor broodjeszaak)
Pasta met gerookt spek en paddenstoelen: klik hier
Vleesbrood met gerookte ham: klik hier
Preistoemp met rauwe ham of spekblokjes: klik hier
De term rauwe of gedroogde ham wordt gebruikt voor zowel cobourg als boerenham, uiteraard kan u in de plaats hiervan ook bacon of filet de sax gebruiken.
Zelf een leuk recept gevonden? Laat het ons gerust weten via info@charcuterieroosdaal.be of via het contactformulier!
TIP: Vraag bij jouw beenhouwer steeds naar Roosdaalse gerookte of gedroogde ham. Zo bent u zeker dat u steeds de lekkerste ham in huis haalt!
NV Charcuterie Roosdaal - Broekstraat 4 - 1760 Roosdaal -Tel: 054 34 34 21 - info@charcuterieroosdaal.be - BTW: BE 0405.726.452
Copyright Charcuterie Roosdaal