Recepten
Nederlands
Francais
English

 

Charcuterie Roosdaal

Salade met boerenham en meloensalsa: klik hier

Zomerse salade met bacon en yoghurt-mosterddressing: klik hier

Lasagne met gerookte bacon: klik hier

Salade met erwten, rauwe ham en croutons: klik hier

Witloof met gerookte ham en roquefort: klik hier

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie: klik hier

Asperges à la flamande met gedroogde ham en radijsjes: klik hier

Wrap met gerookte ham en kruidenkaas: klik hier (ideaal voor broodjeszaak)

 

De term rauwe of gedroogde ham wordt gebruikt voor zowel cobourg als boerenham, uiteraard kan u in de plaats hiervan ook bacon of filet de sax gebruiken.

 

Zelf een leuk recept gevonden? Laat het ons gerust weten via info@charcuterieroosdaal.be of via het contactformulier!

 

TIP: Vraag bij jouw beenhouwer steeds naar Roosdaalse gerookte of gedroogde ham. Zo bent u zeker dat u steeds de lekkerste ham in huis haalt!

NV Charcuterie Roosdaal - Broekstraat 4 - 1760 Roosdaal -Tel: 054 34 34 21 - info@charcuterieroosdaal.be - BTW: BE 0405.726.452

 

Copyright Charcuterie Roosdaal